Termeni si conditii

Echipa B BROS COMPANY isi doreste sa va ofere dvs, utilizatorilor o navigare online sigura si sa va protejeze dreptul la intimitate si la imagine pentru protectia vietii dvs personale. Ne preocupam sa va aducem la cunostiinta scopurile pentru care vi se solicita anumite informatii cu caracter personal si ne asiguram ca informatiile pe care le-ati introdus in bazele noastre de date sunt folosite doar in scopul pe care vi l-am prezentat dvs la cererea respectivelor date.

Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. B BROS COMPANY SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul:

Scopul colectarii datelor este de a asigura utilizatorilor site-ului www.magazin-usi.ro informatii si servicii de calitate, si/sau de a finaliza achizitionarea unor servicii de catre clientii nostri, precum si/sau servicii de marketing, reclama si publicitate.

Obligatia de a furniza datele:

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru oferirea serviciilor puse la dispozitia dvs. de catre SC B BROS COMPANY SRL . Refuzul dvs. determina imposibilitatea SC B BROS COMPANY SRL de a va oferi serviciile solicitate.

Destinatia datelor:

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator - SC B BROS COMPANY SRL - si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: autoritatile publice, numai in cazul in care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justitie.

Drepturile dvs :

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale , dreptul de opozitie si dreptul de a va adresa justiţiei. Aveti dreptul sa va impotriviti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la numarul de telefon 0241/606.116 , pe adresa officesau prin posta pe adresa societatii noastre. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Informatii generale colectate de B BROS COMPANY

In momentul trimiterii unui mesaj prin formularul online de pe pagian de contact ori in momentul solicitarii unei oferte, SC B BROS COMPANY SRL va prelucra informatii cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana. SC B BROS COMPANY SRL va cere sa furnizati date personale, incluzand numele dvs, adresa, adresa de e-mail, telefon, informatii de contact.

Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal de catre B BROS COMPANY

Noi utilizam informatiile stranse de pe site-ul SC B BROS COMPANY SRL, in scopul de a va putea onora la timp si corect comenzile Dvs , de a solutiona intrebarile dvs, de a imbunatati site-ul nostru, de a consulta utilizatorii in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite.La trimiterea unui mesaj sau a unei solicitari v-ati dat acordul asupra utilizarii datelor dvs cu caracter personal pentru a fi informati prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizarii site-ului web, noilor oportunitati oferite de SC B BROS COMPANY SRL si asupra informatiilor aditionale care sunt in interesul dvs precum si newslettere cu informatii utile. Utilizarea datelor cu caracter personal de catre SC B BROS COMPANY SRL este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal

SC B BROS COMPANY SRL nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal.

SC B BROS COMPANY SRL poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:

 • Cu acordul dvs. ;
 • Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dvs.
 • In cazul in care informatia e necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dvs. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de SC B BROS COMPANY SRL doar in masura in care este necesara asistenta lor.
 • Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:
  • e prevazut intr-o dispozitie legala;
  • protejeaza drepturile companiei SC B BROS COMPANY SRL sau companiilor afiliate;
  • previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;
  • protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;
  • aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.
 • in cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de SC B BROS COMPANY SRL , sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;
 • In cazul in care SC B BROS COMPANY SRL fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie baza de date e transferata noului operator. In cazul in care SC B BROS COMPANY SRL devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-urile SC B BROS COMPANY SRL .

Dreptul dvs. de a va modifica si sterge datele dvs. detinute de operator

SC B BROS COMPANY SRL confera dreptul utilizatorului de a modifica datele dvs. de contact pe care le-ati inregistrat. De asemenea puteti sa solicitati operatorului stergerea datelor dvs. oricand.

Securitatea datelor

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor contul dvs si site-urile SC B BROS COMPANY SRL sunt protejate de o parola si username. De asemenea, bazele de date sunt stocate pe un server garantat, protejat de incercarile de fraudare si se acceaseza cu ajutorul unei parole. Nu toti angajatii companiei au acces la bazele de date, iar cei care au acces au semnat, in prealabil, un acord de respectare a prevederilor legale in domeniu.

Feedback

SC B BROS COMPANY SRL ofera posibilitatea utilizatorilor sitului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti la contact@magazin-usi.ro

Oferte speciale

» Vezi toate ofertele

Produse


 

Noutati

- inca nu au fost adaugate stiri » Vezi toate noutatile

Facebook